• Dugros

    Over ons.

Sinds 1953

Ruim 65 jaar geleden legde meneer Duifhuizen de basis voor Dugros. In het kleine, Zuid-Hollands dorpje Oud-Beijerland begon hij met het maken van lederen tassen en portemonnees op maat. Deze verkocht hij samen met zijn vrouw in een winkeltje aan huis. U begrijpt dat Bas Duifhuizen, een van zijn zoons en oprichter van Dugros, werd geboren tussen de tassen …

ontdek hier meer

 Geschiedenis Dugros
/

Cash & Carry

Met de Dugros Cash & Carry stellen wij ondernemers in staat om opslagruimte te besparen, voorraden te minimaliseren en risico’s te verkleinen. Dugros biedt een uitgebreid assortiment aan van diverse producten. In de Cash & Carry is alles direct uit voorraad leverbaar en zijn klanten 6 dagen per week welkom. 

ontdek onze cash & carry

 

PRIVATE LABEL

De jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkeling en orderbegeleiding zetten wij in om klanten diverse private label mogelijkheid te bieden. Vanwege langdurig en intensief contact met gecertificeerde productielocaties in Azië kunnen wij de meest uiteenlopende private label producties draaien op het gebied van tassen en portemonnees. 

ontdek de mogelijkheden

 

 Geschiedenis Dugros
/

WEBSHOP

Wij spelen graag in op de behoefte van onze klanten. In deze snelle economie verkopen we liever geen 'nee'. Met de Dugros webshop kan via mobiel of computer eenvoudig en snel worden besteld. Dit bespaart tijd en dus geld. Ook dit uitgebreide assortiment is veelal direct vanuit voorraad leverbaar en de verzending vindt in de meeste gevallen nog dezelfde dag plaats.

ontdek onze webshop

 

MVO bij Dugros

Maatschappelijk verantwoord ondernemen stond altijd al hoog bij ons in het vaandel. Onze productie partners beschikken minimaal over een AMFORI lidmaatschap. Twee veelgebruikte productielocaties beschikken over een SA8000 keurmerk, waarvan één zelfs over een bronzen LWG status. Onze medewerkers reizen eens in de drie maanden af naar Azië om ontwikkelingen met eigen ogen te kunnen beoordelen.

 Dugros MVO
/

TEAM

Elke dag werken ruim dertig mensen enthousiast voor Dugros. Samen vormen zij een hecht team. Van kantoor tot magazijn, overal is het gezellig. In een positieve werksfeer lukt het ons nog beter om u van dienst te zijn. Benieuwd naar de gezichten achter Dugros?

ontdek ons team