• Dugros

    Private label.

Visie MVO Dugros
 

Ontzorgen van A t/m Z

Zonder gedoe tassen en lederwaren onder uw eigen label laten produceren? Wij nemen het volledige proces uit handen en ontzorgen van design tot levering.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

 

Een collectie passend bij uw doelgroep

Wilt u een uniek product aan uw assortiment toevoegen die volledig aansluit bij de behoefte van uw klanten? Dat is mogelijk met een sterk eigen label. Naast dat u zich nog beter kunt onderscheiden van de concurrentie biedt een private label u ook controle over kwaliteit, prijs, promotie en verpakking. Wij zijn er klaar voor om samen met u dit voornemen tot een succes te maken!

 Private label tassen

Visie MVO Dugros
 

Productie in Azië

Onze partners in China en India kunnen op grote schaal producten van hoge kwaliteit produceren. Dit doen ze met veel ervaring op een verantwoorde manier. Doormiddel van SA8000, AMFORI en LWG houden wij hier toezicht op. Zelf zijn wij ook meerdere keren per jaar in Azië om toe te zien op de productie en werkomstandigheden. Vanuit onze kantoren in Hongkong en Kolkata verrichten wij ter plekken de kwaliteitscontrole.

Productie in Nederland

Onze Nederlandse fabriek is gevestigd in Sprang-Capelle. Het dorp heeft een lange historie met leerverwerking. Op deze locatie maken gepassioneerde collega’s authentieke en hoogwaardige lederwaren. Het leer wat wij hier verwerken komt hoofdzakelijk uit Nederland waardoor de producten echt duurzaam zijn.

 Private label tassen

private label fabriek india
 

Dugros India

In India beschikken wij over een eigen fabriek. Deze fabriek is gevestigd in Kolkata. Dugros India is gecertificeerd met het SA8000 keurmerk en LWG status Bronze.

Zo ondernemen wij duurzaam