U kent het wel. Een paar dagen voor vertrek komen de meeste binnen. Of u geschikte reisbagage voor meneer of mevrouw hebt. Het liefst precies passend bij de soort reis én op voorraad, want volgende week is de reisbagage nodig voor op reis. Welke tas pakt u erbij? Wat voor reisbagage past bij welke klant? Onze Koen van de Cash & Carry maakte een top vier van de beste reisproducten; voor elke type klant eentje.

 Charm London kofferset dames
 

1. VOOR EEN ECHTE DAME

Het typetje Charm London koffer spreekt aardig voor zich. Ze houdt van een all inclusive hotelvakantie met het vliegtuig, dus heeft ruimte genoeg voor stijlvolle reisbagage. Het design van de Charm London koffer maakt haar opslag verliefd. De koffer is voorzien van een TSA-slot, heeft soft wieltjes en is in verschillende kleuren beschikbaar.  

kofferset inkopen

 

2. FLEXIBEL REIZEN

Mijn reisbagage moet compact én praktisch zijn, hoort u typetje busvakantie zeggen. Zonder lang na te denken loopt u richting de wieltas van Enrico Benetti. De wieltas is compact om op te bergen, de wieltjes maken de reisbagage net wat praktischer tijdens de reis. Ideaal voor een bus vakantie.

wieltas inkopen

 

3. WEINIG RUIMTE?

Stapelen en proppen. Met de auto op vakantie vraagt om ruimtelijk inzicht. De reistas van Runaway is daarom de ideale reisbagage bij weinig ruimte. Een reistas klant is vaak een kampeerder. Door z’n zachte materiaal is de reistas lekker praktisch in de auto en ideaal op te bergen in de kleine kastjes van de caravan.  

reistas inkopen

 

4. PIETJE PRECIES

Een goede voorbereiding is het halve werk, vindt deze klant. Hij of zij vraagt vaak zelf naar de reisbagage accessoires. Een kofferriem voor extra beveiliging van de reisbagage en een I.D. tag voor herkenbaarheid zijn handige gadgets voor op reis. Als echte verkoper vindt u praktische reisbagage accessoires natuurlijk een goede reden om extra te verkopen.

Kofferriem inkopen   I.D. tag inkopen

 Geschiedenis Dugros