banner

 En daar hebben wij wel iets voor

Valentijn is populairder dan ooit. Meer en meer Nederlanders ‘vieren’ de dag van de liefde. Daar hoort natuurlijk hoort een cadeau bij. Een parfum, bloemen of een kaart is zo cliché, dit jaar zou iedereen voor een mooie portemonnee, riem of tas moeten gaan. Daarom hebben wij drie passende producten geselecteerd die voldoen aan prijs én doel. Niet te duur, praktisch en leuk om te krijgen of te geven.

Liefs, team Dugros

Dé portemonnee van dit moment.

Hoe betaalt uw klant voor zijn valentijnsdiner of borrel? Grote kans dat hij of zij dat doet met een pinpas. Steeds minder consumenten betalen met fysiek geld. Deze trend vraag om een nieuw type portemonnee. Een praktische portemonnee waarin pasjes beveiligd zijn tegen skimmen. Met de cardprotectors van Double-D krijg je zowel gemak en veiligheid voor een goede prijs. Een perfect valentijnscadeau!

Direct naar product / Inloggen / Klant worden

 18024

Gun de mannen ook wat!

Wist u dat uit onderzoek blijkt dat mannen gemiddeld €14,- meer uitgeven voor Valentijn dan vrouwen? Wij zeggen dan: gun die mannen ook wat! Om wel binnen het budget (€28,-) van uw vrouwelijke klant te blijven, zou de riem een perfect cadeau zijn. 

Direct naar product / Inloggen / Klant worden

 18024

Geef een tas als cadeau.

Een tas blijft een mooi cadeau om weg te geven (en nog leuker om te krijgen). Misschien koopt de mannelijke klant het uit gemak, wetende dat vrouw of vriendin nooit genoeg tassen kan hebben. Een tas is vooral ook een praktisch cadeau. Deze schoudertas van Charm London past daar precies bij: een mooie uitstraling (fashionable design met gedetailleerde afwerking) én lekker praktisch. In het voorvak kunnen een smartphone en pasjes worden opgeborgen. De tas is beschikbaar in diverse kleuren en natuurlijk in de kleur van de liefde!

Direct naar product / Inloggen / Klant worden

 18024

Date